Home & Living

Chumby – Din WiFi -pekskärmsvän

Här är en ny enhet som har massor av potential i ett hemautomationssystem. “Chumby” är en WiFi -aktiverad 3,5 ″ TFT LCD -pekskärm med stereohögtalare … “Favorithårdvara Hacker Bunnie Huang gav årets Foo -campare en sniktitt av strömmen i coola prylar: The Chumby. Chumby är en billig, wifi-aktiverad informationsleveransenhet som är så attraktiv att du vill hålla en nära.

Chumbys team av hårdvaruhackare önskade att den här enheten skulle vara rolig och öppen, anti-iPoden. Medan iPod har ett rent utseende och dyr gjuten plast, är det inte särskilt tillgängligt. Chumby indikeras att personaliseras. Om du är listig kan du göra om den med en söm Ripper; Om du är en hacker är det allt open source inuti.

En du har anslutit din chumby, den ansluter till ditt hemnätverk med hjälp av WiFi. Välj “Lita på The Chumby” så kommer det att autodiscover. När du har registrerat dig online och valt från ett urval av gratis widgetar, skärmar Chumby en blixtström av vad du har konfigurerat – väder, nyhetsflöden, väckarklocka, filmer, bilder, lager tickers osv.

Läs hela inlägget här: chumby.com

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *