Home & Living

En vintage-kortkatalog i köksområdet för Spices & Spoons

Frågor om att förstå vad John såväl som jag bytte ut mot V-dagen så vi är här för att spilla bönor-konversationens hjärtan. Jag upptäckte denna utmärkta vintage metallkortkatalog i en regional sparsamhetsbutik för $ 5 (ja, ursprungligen $ 6 men jag är en ökänd haggler) samt omedelbart föll in som med den grågröna färgen och stållådan drar. John’s The Citizen Chef i vårt hus, så jag förstod att använda den för att lägga till funktion och stil i köket skulle behaga honom till inget slut. Förutom sanningen att han när han arbetade på ett bibliotek (och hans mamma har i årtionden) såg till att han skulle vilja ha kortkatalogreferensen.

Jag förstod att den humöriga havets miljövänliga ton skulle se fantastiskt ut i vår gröna blå-grå kitch, så jag brainstormade snabbt några koncept på metoden till kassan. Jag kan skriva om alla Johns föredragna recept på kort samt katalogisera dem i lådorna (organiserade av komponenter eller måltid). Eller så kan vi använda det som en brödlåda (lådorna helt i form en limpa vardera) såväl som till och med som en redskap för vår mängd skedar såväl som spatlar.

Våra föredragna videor

Men när jag fick upp det på bänken i huset slutade ett till att omedelbart bli klart- varför inte använda en av lådorna för smaklagring? Jag satte alla våra kryddor i lådan såväl som voila: en smaklåda föddes. Förutom tack vare tillägget av några etiketter ovanpå varje behållare är det enkelt att hitta alla typer av smaker uppifrån när du drar ut lådan. Eftersom lådorna båda är ganska djupa, kan jag verkligen i form alla våra kryddor till en låda, som frigjorde den andra lådan för sked och spatellagring. Ljuv.

Och säkert nog, John kittlade rosa om sin V-daggåva. Han gillar det extra lagringsområdet såväl som för programmet den anmärkningsvärda vintage-industriella vibe som den lägger till rummet. Förutom en av hans föredragna saker om V-Day Box är en gammalskolelikett som avslöjar att den kommer från New York-som uppstår vara oerhört meningsfullt med tanke på att det är där vi nöjde och blev kär.

Så vad fick ni så bra som att ge? Berätta. liksom håll dig uppdaterad för Johns gåva till mig senare på dagen …

Letar du efter mycket fler idéer om smaklagring? Inspektera detta utmärkta tips från dörren sexton. Fantastisk!

Fler artiklar från Young Home Love

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *