Home & Living

#21: Hur fan gör vi med barn runt?

Vår podcast har officiellt nått laglig dricksålder. Nöjd 21: e, Yhlhap! Och skål till dig för att hitta shownoterna för avsnitt 21 i Young House Love har en podcast. Den här veckan pratar vi om en av de bästa frågorna som vi ställer ganska mycket ständigt: Hur är det att någon hemförbättring görs med kiddos i mixen?! Tja, inte bara har vi ställts den här frågan otaliga gånger, vi har faktiskt undrat det själva i mycket mer än några ögonblick av desperation. Så idag delar vi fyra av våra favorit taktiker för att jonglera föräldraskap och DIY -uppgifter, samtidigt som vi avbryter frustrationen av att känna att ingenting blir gjort. John fesses också upp till sin enorma skruv under vårt kök Reno och Sherry tar en kniv på en killar mot Girls Pinterest Guessing -spel. Dessutom hittar vi en ömsesidig uppskattning för den plats där handhantverk och zombies överlappar varandra.

Du kan ladda ner det här avsnittet från iTunes, Google Play, Stitcher och Tunein Radio – eller lyssna på det nedan! Använd sedan den här sidan för att kolla in länkar, anteckningar eller foton som vi refererade till.

Vad är nytt
Våra favoritvideor

Eftersom ett foto av gaslinjemarkeringarna som tvättades bort inte skulle vara väldigt intressant, istället presenterar jag för dig denna drone-bild min granne tog av vårt hus bäst efter att jag slutade hand-digging (ja, spade-digging) de områden som kan har korsat gaslinjen (det finns två mycket fler skyttegravar som den upp i trädgården och en annan lång sträcka ner på sidan). Dessutom kan du se varför vår torv desperat behöver hjälp i vattenavdelningen. Även sidogård = Moss City.

Det är pinsamt

Så skäms som det här fotot gör mig, här är fraktlådan full av backsplash -plattor som jag av misstag köpte för vårt kök.

Vad är inte

Här är det officiella Pinterest -blogginlägget om vad killar och flickor letar efter på Pinterest.

Sidanmärkning: Deras blogg heter “Åh, det är Pinteresting!” (Och du vet att vi älskar en ordspel).

Vill du se ett “Barndominium?” Här är den som Chip & Joanna Gaines renoverade på deras show.

Också snackadioner.

källa

Vi gräver

Letar du efter några ironiska (eller bara moderna) tvärsömmar?

Här är Sherrys Lacroix Can som nu stolt hänger i vår foajé (det finns också Walking Dead Daryl och några NSFW -alternativ från MisfitxThreads)

Här är Stitch Mill, som erbjuder mönster som det här verktyget ett eller detta terrarium. De är bara $ 5 eller $ 6 vardera!

källa

Och kolla in de söta sömda familjeporträtten från familjestygn på Instagram.

PSST-sökning efter något vi har grävt i ett tidigare avsnitt, men kommer inte ihåg vilka showanteckningar som ska klickar på? Tja, här är en masterlista över allt vi har grävt från alla tidigare avsnitt.

Besök Annieselke.com/yhl för att lära dig mycket mer om Annie Selke -företagen och använd kod YHL15 för att få 15% rabatt på din nästa beställning

*Det här inlägget innehåller affiliate -länkar*

Fler meddelanden från Young House Love

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *