Home & Living

Skåpets refacing

Ett snabbt, ekonomiskt sätt att granska daterade köksskåp.

F. Jag börjar tänka på att uppdatera vårt kök. Jag har massor av skåputrymme men skåpen är från 80 -talet – vitt laminat med massor av ek och trim. Jag har nyligen hört talas om att möta skåpet och det låter som ett ekonomiskt sätt att uppdatera ett kök. Kan du berätta mycket mer om det och om detta skulle fungera för min typ av skåpdörrar?

– S.W., Langley, BC

A. Rekningsskåp är ett ekonomiskt sätt att ge ditt kök en makeover. Processen kan ta så lite som några dagar att slutföra och är inte så rörig som en komplett köksskåp översyn.

Börja med att identifiera vilken typ av ny finish du vill ha och kontakta en kabinett som återvändningstjänst för en uppskattning i hemmet (det kanske inte finns några sådana företag i Langley men Vancouver har ett par noterat på stadens gula sidor).

Processen innebär att alla gamla dörrar och låda fronter tas bort. Alla reparationsarbeten till de befintliga skåpen borde sedan slutföras. Skåpsramarna, dörr- och lådans fronter återupptas med den nya finishen du väljer och all hårdvara, inklusive nya drag och knoppar, är installerade. Eftersom du sparar på skåp, överväg att spruta på högkvalitativ hårdvara med en motståndskraftig finish.

Detta är också en bra tid att adressera ditt köks organisation och ha funktionell hårdvara installerad som glid- eller lutningsbrickor, lådddelare, lata susaner samt underkabinettuppgiftsbelysning.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *