Home & Living

Några nya vyer

säger att tre gånger snabbt.

Vi har lagt till några nya efterbilder från några olika vinklar till vår House Trip -sida … tillsammans med några aldrig tidigare sett Befores! Vi får vanligtvis e -postförfrågningar för att se den andra sidan av vårt vardagsrum och vårt hölje, så vi väntade på en solig dag och knäppte några bilder från osynliga vinklar. Och eftersom vi älskar en bra före och efter, naturligtvis kommer vi att visa dig hur varje rum såg ut tidigare.

Ta till exempel vårt vardagsrum. Här är det på natten som vi flyttade in:

Våra favoritvideor

Och här är det från praktiskt taget samma vinkel nu (jag tog den hemska avdelaren själv medan John var på jobbet och slet tillbaka den konstiga linoleumtorget för att avslöja trägolv under!):

Och vi glömmer inte vårt mörka och daterade hål. Här är det från en annan vinkel under vår första genomgång (det är vår söta fastighetsmäklare i dörren):

Och här är det nu (efter att ha breddat dörren till solrummet och köket, ersätta faux-parquet linoleum med trägolv, tagit bort den galna arkaiska väggen och lägga till cirka sex liter färg):

Så känner dig helt fri att kolla in vår uppdaterade och utvidgade husresa när stämningen slår. Naturligtvis uppdaterade vi också vårt rum efter rumskälllista (så om du har någon där du skulle göra-så har vi förhoppningsvis ett svar till dig där). Kom in och gör dig själv hemma!

Fler meddelanden från Young House Love

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *