Uncategorized

Turnera lite semi med Vintage & Worldwide Decor

När designern Silvana d’Addazio och hennes partner, restauratören Saeed Mohamed, köpte sin 1880 -tals semi, ville de online i såväl som att förstå området innan de gjorde någon form av stora omdesignbeslut. “Och efter tio år förstod vi verkligen vad det var vi ville,” säger Silvana. För att maximera utrymmet, anpassa möbler för mysiga hörn samt få ut det mesta av ett litet, mörkt köksområde som får ett träningspass från parets hektiska rutin som håller goda vänner och familj. Med en stil för färgglada, mönstrade material samt ett förtroende som kommer från hennes år i branschen, designade Silvana en utsökt fristad i rika material samt badat i varmt ljus. Gå in i hennes sofistikerade utrymme.

Silvana tog in dekorativ konstnär Kari Serrao för att måla en nyckfull slingrande väggmålning över hennes öppen spis med en föredragen tapeter av Fromal som inspiration. Hon avrundade den asiatiska inspirerade vinjetten med antika musikerfigurer som flankerade en italiensk spegel från 1700-talet, plus ett känsligt silkesfortuny-ljus som hon valde upp i Venedig.

Genom att öppna upp trappväggen förlängde Silvana det lilla vardagsrumets siktlinjer. Designern säger att hon normalt inte är en “rosa person”, valde dock materialet på fåtöljernas kuddar för sin vackra struktur såväl som avslappnad stil. “Det är inte en alltför värdefull rosa.” Hon balanserar det med kuddar i en grå såväl som vit Ikat av Lee Jofa.

Dessa öppna hyllor i bostadsområdet gör det möjligt för Silvana att screena sina samlingar av crockware -kannor såväl som vaser samt gammal kristall. Kannorna här – konstigt arrangerade för att eko de medföljande böckerna – kommer från antika marknader runt Toronto. Trots sitt oklanderliga öga för detaljer stötte Silvana Nook i linne-look tapeter, bandade kanterna i bandet samt tände scenen med en delikat skal-sconce.

I den främre hallen är en extra stor traditionell välvd spegel från Ribbehege & Azevedo ihopkopplad med mods önskemål av Hans Wegner samt ett egyptiskt bröst för en enkel men slående vinjett. Tio fot tak gör att den viktorianska semi känns mer rymlig, liksom spegeln drar ögat uppåt medan du studsar naturligt ljus runt rymden.

När hon öppnade köket till matsalen, Silvana, som gillar att underhålla goda vänner såväl som familjen, utsmyckade för maximal komfort. Medan bordet är en slät oval form, är den också rymlig såväl som den perfekta formen med vintage vinylsatt stolar. En kinesisk flatweave -matta i djupa lila såväl som lösa romerska persienner injicerar visuell mjukhet, liksom minskningen av 2 pendelljus av Peter Bowles för original BTC är en modern nick.

Det nya köksområdet är utrustat med skåp av Falcon Kitchens med glaspanerade överdelar såväl som valnötspanelade nedre skåp som ger värme och kontrast-för en titt som telefonen kallar en smoking. Det gamla köksområdet var trångt såväl som nästan helt stängt i, så Silvana öppnade området lika mycket som bakgården i ena änden med en ganska ny dörr samt kasement samt akterspegelfönster. I andra änden delar bara en frukostbar köket från matsalen.

I stället för ett huvudgavel klädde Silvana väggen med ett hampmaterial som är handblockerat i en liten blommig, exakt samma material som hon använde för bostadsdukar. En tryckt kant vid kanterna på materialet bryter upp området och assists definierar sängen. EXAKT SAMT DRAPE -MATERIAL I MATSUTAGEN FÖR ATT RÄTT här också.En utsatt skorstenstack målades vit för att balansera bokhyllan på andra sidan sängen. Den injicerar såväl strukturen som gör att biten av pedestalet känns som ett kuraterat konstverk. Att klädda boxspringen ger sängen en skräddarsydd look.

Med sin lavendeltågplattor, lavendel-tinged marmorräknare såväl som samtida ekskåp, känns Silvanas bad feminint men inte noga. Den breda fåfänga har massor av område för toalettartiklar på disken och nedanför. Att inrama brickan som paneler gör att området känns polerat, liksom taklisterna. Delikata lila handdukar är minnesmärken från en semester i Turkiet.

Hotellstilshanddukstativ är praktiska för uppvärmning och torkning av handdukar samt tillför skulpturell intresse. Den kurviga golvplattan har en marockansk känsla.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *