Home & Living

3 Garage Floor Finishing Myths

Sharing är omtänksam!

Tweet

Dela med sig

Stift

Dela med sig

Post

Att installera ett garagegolv som slutar på ditt bostads- eller kommersiella garagegolv har många fördelar. Det kommer att göra att ditt golv ser bra ut, mycket lättare att rengöra och underhålla och ge dig ett starkt, långvarigt och säkert golv. Det finns några myter om garagegolvbeläggningar som kan hålla dig tillbaka från att ha en installerad. Zone Garage i Calgary delar de tre bästa myterna och sanningarna:

1. Alla garagegolvbeläggningar är i allmänhet desamma.
Detta kunde inte vara längst från sanningen! Du kan köpa billiga Epoxy Garage Floor Finishing-satser från en stor box-butik och installera den själv, men den här metoden kommer bara att hålla ett par år innan den börjar försämras och kommer vanligtvis utan tillverkarens slitgaranti. Även om du har en polyuretan eller epoxi-efterbehandling installerad av ett garagegolvfinishföretag, står inte en vanlig garagegolvbehandling för Zone Garages patenterade ZG-Shield® Polyurea och polyaspartiska garagefrivningar som är annorlunda och anmärkningsvärt för alla produkter för alla produkter på marknaden.

Dessa anmärkningsvärda produkter är tre gånger mycket mer resistenta mot nötning än fasta epoxybeläggningar och kan installeras när som helst på året. De är resistenta mot heta däck och vanliga kemikalier som vägsalt, kalcium, fett och bensin. Dessa beläggningar sjunker djupare i porerna i ditt garages golv, så det förblir starkt och i takt i många år framöver.

2. Garage Floor Coatings börjar skala så småningom.
Om du billigt ut på din garagebeläggning är skalning nästan oundviklig och du måste ersätta din efterbehandling på bara några år. Om du väljer en premiumprodukt och professionell installation från proffsen på Zone Garage, kommer ditt garagegolv inte att skala bort och kommer att pågå i årtionden. Om något går fel använder Zone Garage en 20-årig skriftlig tillverkares garanti. Andra företag som erbjuder polyuretan, polyaspartique eller 100% epoxybeläggningar erbjuder endast ett 5 år eller mycket mer garanti för produkten. Välj zongarage och få sinnesfrid att veta att din investering är väl skyddad.

3. Solen kommer att blekna min garagegolvbeläggning.
Ditt garagegolv kommer att skyddas från de extrema UV -strålarna från solen, så var inte livrädd för att lämna fönstren eller garageporten öppen medan du arbetar där. Faktum är att deras beläggningar är 100% UV -resistenta och kommer att stå emot extrema temperaturer. Inte bara kommer ditt golv att stå emot vad miljön kastar på det, de är också 100% miljövänliga också! Läs mycket mer fördelar med en garagebolag.

Garagefolvbeläggningar i Calgary

Zone Garage är den exklusiva tillverkaren och installatören av Granite Shield®-produkter för garage och betonggolv med Polyurea ZG-Shield®. Deras intensiva ansträngningar inom forskning och utveckling har gjort det möjligt för dem att revolutionera och dominera marknaden för garagegolv och betongbeläggningar.

De erbjuder polyurea patenterade golvprodukter till marknaden med ingenting som jämförs med dess styrka och hållbarhet. När det är torrt skapar efterbehandlingen ett sömlöst membran som är lätt att underhålla, glida motståndskraftig och mycket motståndskraftig mot nötning och påverkan.

De erbjuder också garage -paket kompletta med flera olika garage lagringsalternativ. Garage Floor Finishing and Garage Cabinets – Zone Garage har ett alternativ för dig för alla dina Garage Makeover -behov.

Kontakta dem idag!

RenoveringFind Certified är en symbol för integritet som endast innehas av de mest pålitliga företagen inom hemförbättring, service, underhåll. Det ökar konsumenternas förtroende för ditt företag, vilket ger dig en fördel över din konkurrens medan du validerar dig som den bästa.

Mer än en online -katalog är vi västra Kanadas snabbast växande marknadsföringsplattform för att marknadsföra och ansluta de bästa affärer, service och hemförbättringsföretag till husägare.

Klicka för att hitta >>>>> garagegolvbeläggningar i Calgary.

Delning är omtänksam!

Tweet

Dela med sig

Stift

Dela med sig

Post

Du kanske också gillar:

De 5 bästa garage golvet efterbehandlingsföretag i Edmonton

De 5 bästa garage golvet efterbehandlingsföretag i Edmonton

Om du är intresserad av att förnya utseendet på ett gammalt betonggolv har du några olika alternativ. Först betong f

De 5 bästa garage golvet efterbehandlingsföretag i Calgary

De 5 bästa garage golvet efterbehandlingsföretag i Calgary

Det finns många sätt att återställa konkreta tillbaka till en ny stat. Och när du återställer betonggolv gör du dem mycket mer

Arbeta med Rocky Mountain VVS för din varmvattenberedare installation

Arbeta med Rocky Mountain VVS för din varmvattenberedare installation

En konventionell varmvattenberedare i tanken måste pågå i upp till tio år. Om din varmvattenberedare når slutet på sin L

De 15 bästa takentreprenörerna i Calgary [2022]

De 15 bästa takentreprenörerna i Calgary [2022]

Med denna användbara lista, som inte är i någon särskild ordning, kan du bläddra igenom det bästa taketing entreprenörer i Calgary. W

Vanliga frågor om form av form

Vanliga frågor om form av form

Mögel är exceptionellt giftigt för vår hälsa och måste hanteras omedelbart och effektivt. Men standard mögel rem

Ett av de bästa golvalternativen för ditt hem

Ett av de bästa golvalternativen för ditt hem

Blogg som skickas in av Quality Red Identifiera golv Aquateck Laminatgolv om du är på marknaden för nya golv i Edmonton

Luxury Vinyl Plank and Tile är billig och hög kvalitet

Luxury Vinyl Plank and Tile är billig och hög kvalitet

När det gäller att få produkter av högre kvalitet för din hemrenovering indikerar det vanligtvis också en hög prislapp. De

De 5 bästa garage golvet efterbehandlingsföretag i Red Deer

De 5 bästa garage golvet efterbehandlingsföretag i Red Deer

Du kan enkelt återställa utseendet på betong eller täcka det med premium garage golvbeläggningar. Betonggolvbeläggning

av shareaholic

.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *