Uncategorized

9 Inspiring Kids ‘Workspaces som gör läxor roligt

Det är aldrig för tidigt att inrätta fantastiska forskningsstudievanor med ett hängivet område i ett barns utrymme för läxor eller konstprojekt. En ljus, rolig arbetsyta designad med sin karaktär i åtanke är inbjudande och gör det enklare för ungdomar att bli bekväma, så att de kan påverkas till hantverk, färg eller lösa kvadratiska ekvationer, om så är benägna.

Plocka upp vår Just for Youngsters specialutgåva, på tidningskiosker nu! Det är din start-till-finish guide för att producera underbara områden för hela familjen.

Annaka, barnet till Vancouver Painter Bobbie Burgers, gjorde molnet av origami fjärilar som svävar ovanför skrivbordet i hennes sovrum själv och fästade några på taket så att de verkar vara i flykt. Den traditionella Marcel Breuer Knoll -stolen såväl som Trestle Desk har en avancerad design, men ser fortfarande fräsch ut i en tonåring i en vit palett.

Fotograf: Kim Christie

Källa: Hem & House May 2015 -nummer

Produkter: skrivbord, ikea; ordförande, Marcel Breuer för Knoll; gul stol, eero aarnio för Adelta, meddela interiörer

Designer: Marieke Burgers

I detta utrymme som tillhör Gemma, barnet till designern Nancy Riesco, håller ett långt lågt väggsystem det lilla området organiserat samt integrerar ett skrivbord. Hyllkorralerna böcker såväl som samlarföremål, som snabbt kan ändras när Gemma växer.

Fotograf: Janis Nicolay

Källa: Hem & hus juni 2013 -utgåvan

Produkter: Bed, West Elm; soffbord, CB2; Lätt, Layla Grayce

Designer: Riesco & Lapres interiördesign

Inte varje ung behöver ett helt skrivbord i halvlek. När hennes döttrar Annie såväl som Lily var yngre, återkallade Senior Style -redaktör Sally Armstrong sitt tidigare matbord som ett hantverkscenter, vilket gav benen en livlig färgblockbehandling. Den generösa ytan är enormt för att passa dem båda när de sprider ut förnödenheter, medan Washi Tape producerar ett galleri som är enkelt att stänga av. En prisvärd bokhylla såväl som Trolley håller hantverkstillbehör.

Fotograf: Virginia MacDonald

Källa: Hem & hus september 2013 -nummer

Produkter: bokhylla, ikea

Designer: Sally Armstrong

I det nautiska utrymmet som tillhör den fem år gamla sonen till designern Jennifer Worts, valde hon klokt ett trestelskrivbord och uppgiftsljus som båda är justerbara, så att de kan växla när han växer högre. Den ljusa miljövänliga skrivbordsytan är punchig såväl som preppy, liksom enkla, grafiska konstklänningar upp de vita väggarna.

Fotograf: Angus Fergusson

Produkter: Nelson Pendant Lamp, stil inom räckhåll; Rockets sängkläder, Garnet Hill

Designer: Jennifer Worts

I tre år gamla Joaquins rum är vintage institutionstolar såväl som alfabetets flashkort (som hjälper honom att upptäcka att komponera hans namn) bara på garn med träkläder. En pappersrulle som hängs från ett band samt fäst vid väggen med en push -stift gör det enkelt för honom att riva av en ny sida, medan en antik linjal förvandlas till ett bärbart tillväxtdiagram med taggar som registrerar datumet.

Turnera detta utrymme på H&H TV.

Fotograf: Jason Stickley

Källa: Hem & House May 2013 -nummer

Produkter: Målning, husmålare; Pushpins, Tray, La Merceria; väggfärger, Daiquiri Ice (2034-70), tenn (2121-30), Benjamin Moore; antik linjal, hittad; Vintage institutionstolar, härskare, Queen West Antiques Center

Designer: Sarah Hartill

Det billiga, renfodrade skrivbordet såväl som lådenheter i denna tonårsflickas sovrum kan gå till universitetet med henne eller hennes allra första lägenhet. FlaNking skrivbordet med två enheter möjliggör mycket utrymme för lagring och den symmetriska planen ser organiserad ut. En vintage-stol lägger till en fantastisk karaktär, medan antika bitar som en Art Deco-klubbstol som återförs i en miljövänlig sammet samt en klänning Judy (för att låta Sadie experimentera med kläder) ger äkta personlighet.

Turnera detta sovrum på H&H TV.

Fotograf: Jason Stickley

Produkter: Alex Desk, Alex Drawer Cabinets, Kallax Low Storage Unit, Liatorp Glass Door Bookhase, Gulsporre Drapes, All Ikea; Klubbstol, skrivbordsstol, vintage klänning, vintage fina föremål; Velvet Material on Club Chair, Royal Comfort Velvet i Boxwood, Robert Allen Design; Klubbstol UpleCholsthery: Reculoth Modern; Stickad Pouffe, Lack Desk -tillbehör, CB2; Väggfärg, All White (2005), Farrow & Ball

Designer: Margot Austin

Designer Jenna Cadieux gav Blakes sovrum ett rustikt utseende med ett chunky mangowood-skrivbord samt hyllor med järnkonsoler i industriell stil. Han kan utforma hyllorna när han växer, men just nu tillbehör som Black Globe, gammal kamera samt förstorande ljusstakar ger detta arbetsområde en något steampunk -atmosfär.

Turnera detta utrymme på H&H TV.

Fotograf: Jason Stickley

Produkter: Draperier såväl som anpassade kuddar, Q -design

Designer: Jenna Cadieux

Detta anpassade flytande skrivbord i Annie, barnet till H&H Senior Style -redaktör Sally Armstrong, påverkades av en modern detaljhandelsskärmsenhet. Returkanterna fungerar som en bokänd och hindrar produkter från att falla av, men hyllsystemet ser fortfarande luftigt ut, liksom popen av Chartreuse på lådan matchar dörren. Det stora skärmområdet låter henne sammanställa de föremål som är meningsfulla för henne.

Turnera detta utrymme på H&H TV.

Fotograf: Virginia MacDonald

Produkter: väggenhet, Julian Villasenor

Designer: Sally Armstrong

Sally skapade också detta delade arbetsområde för sina två döttrar på tredje våningen i hennes hem, som hem sina sovrum eftersom utrymmen är ganska kompakta. Madeline Weinrib tapet ger grafisk effekt för att smaka upp de vita väggarna. En takfönster översvämmer uppgiftsområdet med naturligt ljus under dagen.

Turnera detta utrymme på H&H TV.

Fotograf: Virginia MacDonald

Produkter: tapeter, y & co; skrivbordslampa, Hollace Cluny

Designer: Sally Armstrong

För fler ungdomar som utsmyckar idéer, få din kopia av bara för barn, på tidningskiosker fram till 31 december 2016. Upptäck mer.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *